Mètode Kontor

Mètode Kontor

15/06/2020

KONTOR ofereix un mètode propi i innovador essencial pels empresaris.

 

 

A Kontor, som la consultoria líder en valoracions, amb un enfocament clar i un compromís sòlid. La nostra missió és reforçar i millorar les relacions comercials tant en l'àmbit B2B com B2C dins del sector de les valoracions. Ens destaquem oferint serveis altament especialitzats com autèntics experts.

El nostre equip està compost per professionals altament qualificats i apassionats per oferir solucions de valor afegit. Creem un entorn on l'excel·lència és la norma i la innovació és constant.

Us assessorem com auditors econòmics per dur a terme els valors fonamentals a un nivell superior i impulsar el teu èxit en aquest món.

 

Què és Mètode Kontor?

Com a consultoria experta en valoracions, creiem que l'empresari necessita créixer amb valors i fer un seguiment com a base d'expansió.

El Mètode Kontor és un informe exhaustiu dels valors fonamentals d'una empresa amb múltiples funcions.

Aquest mètode consisteix a anticipar-nos als sinistres i/o problemes presents al llarg de la vida professional i prendre decisions o al·legar-se amb més força.

 

Quins són els 4 valors fonamentals?

CONTINENT:

Tot allò que constitueix l'estructura de l'immoble, és a dir, els elements de construcció i les instal·lacions fixes.

Fonamental per a empreses amb actius (continent) invertits o immobilitzats (oficines, naus industrials, magatzems, etc.)

CONTINGUT:

Contempla tots els elements que formen part de l'interior de qualsevol immoble (mobiliari, equips informàtics, maquinària, etc.).

EXISTÈNCIES:

Els béns destinats a la venda o emmagatzematge, que es faran servir, consumiran o transformaran en el procés final de la cadena de producció.

FONS DE COMERÇ:

El fons de comerç ens detalla el valor de l'explotació econòmica i dels seus intangibles (decisions empresarials, la mateixa marca), els quals es veuran reflectits en el rendiment de l’empresa. També quantifiquem la pèrdua de benefici per la possible interrupció de l’activitat.

L'equip pluridisciplinari KONTOR està format per economistes ,analistes financers, taxadors patrimonials i experts en explotacions econòmiques, per tal de reflectir els valors de la marca d'una empresa.

 

NECESSITAT REAL

Descobreix el vertader valor del teu negoci.

Amb aquest mètode, obtindràs una visió clara i precisa del vertader valor del teu negoci, permetent-te prendre decisions informades i estratègiques. A Kontor, estem aquí per assegurar que el teu negoci estigui protegit de manera eficaç i puguis avançar amb confiança al món empresarial.

 

FINALITATS D’APLICACIÓ

Indiscutible és la necessitat imperant de valorar empreses, però quines diverses metes pot assolir el Mètode Kontor?

Vegem-ne alguns exemples quotidians

  • Auditories.
  • Herències.
  • Relleu generacional.
  • Processos arbitraris.
  • Concurs de creditors.
  • Adquirir finançament.
  • Al·legacions tributàries.
  • Presa de decisions empresarials.
  • Incorporació/dissolució d'un dels socis/accionistes.
  • Actualització de valors fiscals i assegurances.

Dóna un gir a les teves decisions empresarials amb Kontor.

 

CONTRACTACIÓ I METODOLOGIA KONTOR

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres de dues maneres còmodes:

1. Correu electrònic: Escriviu-nos a kontor@kontor.cat i us respondrem ràpidament.

2. Formulari en Línia: Completeu el formulari del Mètode Kontor a la nostra pàgina web (www.kontor.cat) i també rebràs una resposta àgil.

Un cop ens contacteu, us proporcionarem una plantilla per recopilar totes les dades necessàries. Això ens permetrà elaborar un contracte de serveis personalitzat. Després, un cop haguem avaluat els vostres actius i conegut millor la vostra empresa, us proposarem una reunió per explicar-vos en detall com es durà a terme el procés i resoldre qualsevol pregunta que pugueu tenir.

Un cop tinguem la plantilla de dades i haguem realitzat la reunió, procedirem a signar els contractes necessaris, que inclouen el contracte de serveis, els contractes de confidencialitat de dades personals i la garantia de drets digitals.

A partir d'aquest punt, començarem amb el vostre projecte personalitzat amb entusiasme i dedicació.

Per a més informació, no dubteu a escriure'ns a kontor@kontor.cat

Aquest pot ser el punt de partida per a fer que tot encaixi!

 

NORMATIVA

IMG

ECO805/2003

Ordre ECO/805/2003, de 27 de març, sobre normes de valoració de béns immobles i de determinats drets per a certes finalitats financeres.

RICS

RICS és una acreditació emesa per la Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), que forma els professionals del sector immobiliari amb els màxims estàndards de valoració, gestió i desenvolupament de béns immobles.

IMG
IMG

INTERNATIONAL VALUATION STANDARDS COUNCIL

El Consell de Normes Internacionals de Valoració (IVSC) és l'emissor d'estàndards globals independents per a la professió de valoració.
Estableixen estàndards internacionals de valoració que promouen la coherència i el professionalisme a l'interès públic.

CEVE

El Certificat d'Expert en Valoració d'Empreses (d'ara endavant CEVE®) avalua el conjunt de competències professionals i financeres necessàries per fer tasques d'anàlisi i valoració d'empreses i actius. En aquestes anàlisis, s'hi inclouen els principis i les estratègies de sostenibilitat, medi ambient i govern corporatiu (ESG).

IMG

 

 

PDFDescarregar Dossier

 

 

Sol·licíta informació i ens posarem en contacte en menys de 48 h.

Nom de contacte

Nom del negoci / empresa

Telèfon

Correu electrònic


Accepto els termes i condicions d'aquest lloc web.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Kontor. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), Llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-lo per escrit, indicant les seves dades personals a o mitjançant un email a kontor@kontor.com.

 

Errors :

Departaments Kontor

Valoracions

Departaments Kontor

15/6/2020 0:00:00

Valoracions

Valoracions
Valoracions
Valoracions

Mètode Kontor

Departaments Kontor

15/6/2020 0:00:00

Mètode Kontor

Mètode Kontor
Mètode Kontor
Mètode Kontor

Arquitectura

Departaments Kontor

15/6/2020 0:00:00

Arquitectura

Arquitectura
Arquitectura
Arquitectura

Pre-taxacions

Departaments Kontor

30/1/2024 0:00:00

Pre-taxacions

Pre-taxacions
Pre-taxacions
Pre-taxacions