Textos-Legales

Avis Legal

23/08/2023

1.- Dades identificatives

Aquesta pàgina web és propietat de KONTOR OFICINA TECNICA SLP, amb CIF B25846197 i domicili social al Gran Passeig Ronda Nº2 1-2, Lleida 25002 Espanya. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del següent correu electrònic: kontor@kontor.cat

2.- Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts i el disseny d'aquesta pàgina web pertanyen a KONTOR OFICINA TECNICA SLP, llevat que s'indiqui el contrari. Queda expressament prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública o transformació dels continguts esmentats sense l'autorització expressa de KONTOR OFICINA TECNICA SLP.

3.- Responsabilitat per continguts i enllaços

KONTOR OFICINA TECNICA SLP no es fa responsable dels continguts de les pàgines web a què es pugui accedir a través d'enllaços inclosos en aquesta pàgina web, ni dels possibles danys derivats del seu accés o ús.

4.- Modificacions i actualitzacions

KONTOR OFICINA TECNICA SLP es reserva el dret de modificar i actualitzar la informació continguda en aquesta pàgina web, així com la seva configuració i disseny, en qualsevol moment i sense avís previ.